Bröllop

FOTOGRAFERING: Bröllop

STUNDER AV LYCKA

BRÖLLOPSPAKET MED PRISER 2019/20

Förälskelse – porträtt
- Livsstilsfotografering under ca 1 timme.

– Alla bilderna högupplösta för egna förstoringar.

5 000 kr


Kärlek – porträtt, vigsel & kyrkbacken

- Livsstilsfotografering under ca 3 timmar. Exempelvis porträtt, förberedelse av bruden/brudgum, vigsel och gratulationer/mingel. (Detta valet gör de flesta brudpar, på de tre timmarna hinner man med mycket!)

- Alla bilderna högupplösta för egna förstoringar.

9 000 kr


Passion – halvdag
- Livsstilsfotografering under ca 6 timmar. Vi pratar ihop oss om när jag ska ansluta för att ni ska få ut det mesta av tiden.

– Alla bilderna högupplösta på en skiva, för egna förstoringar.

16 000 kr


I alla bröllopspaket ingår konsultation inför bröllopsfotograferingen.

Tillval: Papperskort, förstoringar, bröllopsalbum och tackkort. Fråga mig om pris. Jag är självklart flexibel och öppen för era önskemål! Kostnad för resa tillkommer. Alla priser är inkl moms.

Att få vackra och personliga fotografier i hög kvalité från sin bröllopsdag är en investering. 


Och vet ni? Jag tycker det är fantastiskt att få fotografera bröllop! Att få vara med på en av de viktigaste dagarna i någons liv. Det är stort. Och häftigt.


Det spelar ingen roll om ni har ett stort eller litet bröllop, kyrka eller strand, brudklänning eller jeans. Jag vill att er dag ska bli ER dag.


Vi kommer ta de där traditionella bilderna, men vi fokuserar på att ta bilder där den där pirriga och bubbliga känslan syns. Ni kommer att få vara precis som ni är, då blir det som allra vackrast.


Jag har i cirka tio år bott på västkusten, utanför Stenungsund. Men flyttar nu tillsammans med min lilla familj till Värmland, till världens finaste stad - Karlstad! Jag fotograferar gärna i Värmland, men även i Göteborgsområdet och i Skåne (där jag kommer ifrån). Visst låter det toppen?

 

Vill ni veta mer, tveka inte att höra av er! Maila mig på info@annicafredberg.se


© Copyright. All Rights Reserved.